Седми случай на коронавирус в Бургас

Седми случай на коронавирус в Бургас - E-Burgas.com

Седми случай на заразен с COVID-19 в Бургас. Това заяви директорът на РЗИ Бургас д-р Георги Паздеров на брифинг след заседанието на кризисния щаб в Бургас.

Той е постъпил вчера с пнеовмония. Днес сутринта температурата му е била овладяна. Терапията при него е успешна и скоро ще бъде напълно излекуван. 

Тримата пациенти, които до този момент диагностицирани и се лекуват в УМБАЛ-Бургас са в много добре състояние и скоро ще бъдат изписани.

 

Свързани статии
Детска учителка от Русе лепна коронавирус Отново ръст на заболелите с Covid-19, Бургас и Благоевград с най-много нови 16 са новозаразените случаи на коронавирус в Бургаско 81 деца от училища и детски градини са заразени от началото на учебната година Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли 201 са новите случаи на Covid-19 у нас, в Бургаско - 12 Кунчев е против КПП-тата при нова вълна на вируса ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител
Тагове
коронавирус УМБАЛ-Бургас
Коментари

Още от последните новини