Седми случай на коронавирус в Бургас

Седми случай на коронавирус в Бургас - E-Burgas.com

Седми случай на заразен с COVID-19 в Бургас. Това заяви директорът на РЗИ Бургас д-р Георги Паздеров на брифинг след заседанието на кризисния щаб в Бургас.

Той е постъпил вчера с пнеовмония. Днес сутринта температурата му е била овладяна. Терапията при него е успешна и скоро ще бъде напълно излекуван. 

Тримата пациенти, които до този момент диагностицирани и се лекуват в УМБАЛ-Бургас са в много добре състояние и скоро ще бъдат изписани.

 

Свързани статии
15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали Четирима души починаха от ковид в Бургаско, само три са общините без нови случаи 65 са новозаразените в Бургас, 750 в страната 753 са новите случаи на ковид, 37 в област Бургас Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско 107 са новозаразени с ковид в Бургас, 867 в страната
Тагове
коронавирус УМБАЛ-Бургас
Коментари

Още от последните новини