Седми случай на коронавирус в Бургас

Седми случай на коронавирус в Бургас - E-Burgas.com

Седми случай на заразен с COVID-19 в Бургас. Това заяви директорът на РЗИ Бургас д-р Георги Паздеров на брифинг след заседанието на кризисния щаб в Бургас.

Той е постъпил вчера с пнеовмония. Днес сутринта температурата му е била овладяна. Терапията при него е успешна и скоро ще бъде напълно излекуван. 

Тримата пациенти, които до този момент диагностицирани и се лекуват в УМБАЛ-Бургас са в много добре състояние и скоро ще бъдат изписани.

 

Свързани статии
Унгарското посолство благодари на УМБАЛ-Бургас за сложен случай с чужденец Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас
Тагове
коронавирус УМБАЛ-Бургас
Коментари

Още от последните новини