Седми случай на коронавирус в Бургас

Седми случай на коронавирус в Бургас - E-Burgas.com

Седми случай на заразен с COVID-19 в Бургас. Това заяви директорът на РЗИ Бургас д-р Георги Паздеров на брифинг след заседанието на кризисния щаб в Бургас.

Той е постъпил вчера с пнеовмония. Днес сутринта температурата му е била овладяна. Терапията при него е успешна и скоро ще бъде напълно излекуван. 

Тримата пациенти, които до този момент диагностицирани и се лекуват в УМБАЛ-Бургас са в много добре състояние и скоро ще бъдат изписани.

 

Свързани статии
19 новозаразени с коронавирус у нас, сред тях е и бременна жена Заради сигурността на сезона: Започва масово тестване за коронаворус в Бургас Шеф на РЗИ: Скоро ще се върнем към нормалния начин на живот Доц. Кунчев в Бургас: Ще помогнем и на местния бизнес (Видео) Медицинска сестра-доброволка помага цял месец в Инфекциозното отделение на УМБАЛ Бургас В началото на юни разхлабват още мерки, но маските няма да отпаднат скоро Климатолог: Чистият въздух на морето ще прогони вируса Хоспитализираните с коронавирус у нас вече са под 200, 17 са новите случаи Коронавирусът продължава да отстъпва - 32-ма излекувани срещу 17 новозаразени у нас Бургаските учители и служители в детски градини бяха тествани за коронавирус, няма нито един заразен
Тагове
коронавирус УМБАЛ-Бургас
Коментари

Още от последните новини