С уникално шоу и впечатляващи хореографии Танцова школа "ЕСТРЕЛА" изпрати 2019г.

С уникално шоу и впечатляващи хореографии Танцова школа

Тази събота танцова школа Estrella изпрати 2019 година с грандиозен шоу-спектакъл на сцената на Бургаската опера. Пред многобройната публика възпитаниците на хореографа Олга Мохова представиха най-добрите си хореографии в различни стилове. Спектакълът беше тематично разделен на две части. В първата част бяха представени хореографии в стил шоу и стрийт денс.

Втората част състоя от специално подбрани хореографии за този концерт. Всеки един от танците представляваше своеобразен мини спектакъл със заложена идея и развит сюжет. Танците накараха публиката в залата да изживеят емоциите заедно с танцьорите на сцената. Зрителите в залата станаха свидетели на уникален танцово-акробатичен спектакъл с много светлинни ефекти.

За първи път пред широката публика беше представена нова хореография, в която едновременно участваха 56 танцьори и сътвориха с телата си истинска "Огнена стихия".

 "Имахме много творческа и успешна тази година. Създадохме много интересни хореографии. Имахме множество спечелени награди и Гран При в национални, международни конкурси, Европейска Гранд Купа от Палма де Майорка в това число. Но най-ценните за нас са спечелените сърца на нашите фенове и зрители. Мисля че и с този спектакъл успяхме да запалим огън в сърцата на публиката", сподели създателят и художествен ръководител на танцова школа Estrella - Олга Мохова.

Галерия
Коментари

Още от последните новини