Руси Милев: Не съм вадил нож на брат ми, той е с присъди за наркотици, побоища и изнасилвания

Руси Милев: Не съм вадил нож на брат ми, той е с присъди за наркотици, побоища и изнасилвания - E-Burgas.com

"Доведените ми братя са престъпници, които ме крадяха" твърди организаторът на "Бургас прайд"

Не се е стигало до саморазправа с нож с брат ми, както твърдят медиите.

Това заяви в отворено писмо бургазлията Руси Милев, който нашумя с организацията на "Бургас прайд" на площад "Тройката". 

Миналата седмица в някои медии се появиха твърдения, че той е нападнал брат си с нож и го е пребил. Руси Милев обаче има своя версия за случката:

"На 10-ти вечерта изгоних доведените си братя от апартамента на баща ми с крясъци и викове, тъй като това са престъпници, които започнаха да ме крадат и да се възползват от добрината ми. Но не се е стигало до саморазправа с нож както твърдят медиите.

Всеки,който има интерес може да направи справка за характеристични данни на Пламен Ванев Митев и Недялко Ванев Митев от началника на Второ РУ ‘’ПОЛИЦИЯ’’  гр. Бургас, както и справки за съдимост на същите от Бюро съдимост при РС-Бургас.

Пламен Митев преди месец излезе от затвора, в който беше с 10-годишна присъда за наркотици, побоища, изнасилвания и още много други престъпления. С години наред не се разбирам с тях, но от човечност и съжаление ги приютих отново в апартамента на баща ми." разказва Руси Милев. 

По думите му си има държавни институции, които ще определят кой е прав в ситуацията. Дотогава обаче има презумпция за невинност и никой не може да бъде третиран като виновен.

 

Коментари

Още от последните новини