Румен Ангелов: Докога ще даваме еднократни финансови инжекции на "Нефтохимик"?

Румен Ангелов: Докога ще даваме еднократни финансови инжекции на

ДЮШ на отбора получава най-много пари от общината и държавата

Докога ще даваме еднократни финансови инжекции на отбора на "Нефтохимик"? Това попита общинският съветник от ПП ГЕРБ Румен Ангелов от трибуната на местния парламент, където в момента присъстват родители на децата от ДЮШ на отбора и представители на ръководството на клуба. 

"ДЮШ школата на Нефтохимик получава най-много средства от всички клубове, а и има голяма субсидия от държавата. Има спортни клубове с много повече медали, които се справят с 5-6 хиляди лева. Не ги виждме всек иден да правят протести. Тези които общината субсидира ДЮШ школата отиват в представителния отбор и затова не достигат за децата. Това вече е проблем на клуба." заяви Румен Ангелов от трибуната на местния парламент. 

Той директно обвини ръководството на клуба в лошо управление и припомни, че на няколко пъти общината е отпускала пари за школата, които обаче са отивали за издръжката на мъжкия отбор. 

"От една година сме подлъгвани как ще дойдат едни големи спонсори и всичко ще се нормализира. Не е по вина на общинския съвет, а по вина на лошите решения на ръководството. Ако от някой трябва да се търси отговорност то е от тях, а не от Общински съвет и от кмета на общината." допълни Ангелов. 

От трибуната се изказа и Георги Дражев, който се обърна към протестиращите да се обърнат към хората, които са им правили големи обещания. 

"Искате ли да удвоим билетите за градския транспорт? Искате ли да вдигнем данъците? Парите не падат от небето. Обществените средства трябва да бъдат разходвани разумно" заяви Георги Дражев. 

Коментари

Още от последните новини