Ротари клуб "Поморие" организира благотворително парти в подкрепа на деца със специални потребности

Ротари клуб

Ротари клуб "Поморие" организира традиционно благотворително коледно парти. Събитието е насрочено за 22.12.2018 г.(събота) от 11 до 16 часа, пред СПА хотел "Сейнт Джордж" в Поморие.

Събраните по време на мероприятието средства ще бъдат вложени за изпълнението на проекта "Изграждане на сензорна стая" в училище "Иван Вазов" в морския град. Инициативата има за цел да помогне на деца със специални образователни потребности в адаптацията им към учебния процес и да улесни успешното им справяне с работата в клас. Проектът е на стойност 25 000 лева и се реализира със съдействието на Община Поморие и Център за психология и психотерапия "Инсайт".

"Призоваваме и приветстваме всички наши приятели и съграждани, които ще ни посетят и ще подкрепят Каузата и Проекта!", заявяват организаторите на благотворителното парти. За участниците в него те са подготвили богато меню от традиционна българска скара с греяно вино и различни вкусни български продукти, дарени от ротарианци, които са подкрепили осъществяването на идеята. 

Те ще очакват жителите и гостите на Поморие идната събота, в 11.00 часа пред хотел "Сейнт Джордж" в центъра на града.

Коментари

Още от последните новини