Разбиха нарколаборатория в помпена станция край Бургас, трима дилъри са в ареста

Разбиха нарколаборатория в помпена станция край Бургас, трима дилъри са в ареста - E-Burgas.com
снимка: архив

Полицията откри нарколаборатория в помпена станция, разположена до разклона за село Черни връх. Това стана възможно след ареста на трима наркодилъри на по 24, 25 и 37 години от Бургас.

До ареста се е стигнало вчера, когато по сигнал на служители от отдел «Криминалана полиция» при ОДМВР – Бургас на пътя Средец - Бургас полицаите спрели за проверка л.а. «Пежо 406», в който се намирали тримата бургазлии.

Във водача на автомобила при извършения личен обиск е открито бяло кристалообразно вещество. При тестване е констатирано, че младият мъж шофира след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/. В автомобила са намерени и иззети бяло прахообразно вещество и течности в пластмасови бутилки, електронна  везна и термометър.

При проведените допълнителни полицейски издирвателни действия във въпросната помпена станция край Черно връх са намерени и иззети течности в стъклени и пластмасови шишета и стъклени прибори. Тримата бургазлии са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.
 

Коментари

Още от последните новини