Путин с нова заплаха към Запада: Разполагаме инструменти, които вие нямате и ще ги използваме

Путин с нова заплаха към Запада: Разполагаме инструменти, които вие нямате и ще ги използваме  - E-Burgas.com

Руският президент Владимир Путин обеща "мълниеносен отговор“, ако някой поиска да се намеси отвън в събитията в Украйна и създава стратегическа заплаха. Това той подчерта пред законодателите в Санкт Петербург, събрали се в Таврическия дворец.

Президентът увери, че Русия разполага с инструменти за евентуален отговор, с каквито нейните опоненти не разполагат.

"Имаме затова всички необходими инструменти – такива, с които сега не може да се похвали никой. А ние няма да се хвалим, ще ги използваме, ако се наложи. Всички решения по този въпрос вече са взети“.

Според Путин всички цели и задачи на "специалната операция“ в Украйна ще бъдат изпълнени. По думите му руските опоненти не искат такава голяма страна като Русия.

Според Путин "западните неприятели“ са планирали икономическо задушаване на Русия, но то се е провалило. Не им е нужна самостоятелна страна, със самото си съществуване Русия е заплаха за тях. Президентът допълни, че помни "варварските планове“ на фашистите към съветския народ.

Той дори призова дипломати и официални лица да не отговарят на исканията на международни организации, борещи се включително за правата на човека.

"Тези инструменти са надживели времето си, нека се борят с решението на проблемите, които са назрели там“, допълни той.

Свързани статии
Висш военен в Украйна: Путин има рак, но му остават още няколко години Сенатът на САЩ обяви Владимир Путин за военнопрестъпник Американски сенатор призова Путин да бъде убит
Тагове
Путин
Коментари

Още от последните новини