Провокативният визуален артист Красимир Марчев с нов проект (Видео)

Провокативният визуален артист Красимир Марчев, познат на широката публика с участието си в предаването България търси талант, представи в социалните мрежи своя най-нов проект - аудио-визуалния триптих  "Сладолед", "Захарен памук" и "Звездни сърца".  Нестандартната форма на представяне на три песни в един общ продукт не е нещо ново за Марчев. Точно преди една година, той и певицата Petya Pearl, записаха и заснеха проектът "Игра". Линк: https://youtu.be/I4_I-BFqCU4 
В главната роля, този път участва невероятно харизматичната Нина Вангелова. Красивата и талантлива муза на Красимир Марчев взима участие и в трите песни от проекта, а младежите от школата по актьорско майсторство към Младежки културен център - Бургас - ДРАМА Студио: Петър Генчев, Ива Стоилова, Валерий Койчев, Лора Тренева и Деница Иванова стоят и пред камерата и зад микрофона. В процеса на работа се включва и Димитър Георгиев, който прави своя музикален дебют. 
Записите и снимките на видеото продължават около три седмици, като идеята за "Сладкия проект" се заражда на афтър-парти след участие на ДРАМА Студио в Опера Бургас.

Групата се залавя за работа и резултата е налице. 
Най-забавно винаги е по време на снимките на видеото, споделя Марчев. Една от сцените в клипа е вдъхновена от популярното в социалните мрежи "Супер-тъпо парти". Останалото - няма да издаваме. 
Музиката, текстовете, режисурата и реализацията са на Красимир Марчев. В песента "Захарен памук" е използвана музика на Adam Eleven Thoughts с неговото писмено разрешение. 
Над римите работиха Димитър Георгиев и Петър Генчев. 

Коментари

Още от последните новини