Пролетни намаления до -25% в аптеки „Фаркол“

Пролетни намаления до -25% в аптеки „Фаркол“ - E-Burgas.com

Пролетни намаления, достигащи до -25% отбелязват началото на месец април в аптеки „Фаркол“. Те ще важат за целия месец и включват над 30 продукта.

На фокус продължават да са лекарствени средства за профилактика и овладяване на респираторни заболявания, имунологични проблеми, за поддържане на чревната микрофлора, алергии, стомашно-чревни заболявания и др. Сред новите продукти на изключително изгодна цена може да намерите апарати за кръвно налягане, електронни термометри, тестове за бременност, шампоани против косопад и др.

В рубриката „Три на топ цени“ са два апарата за измерване на кръвно налягане – електронен за ръка с марката „Термовал“ и механичен на „Бесер“, както и електронен термометър „Хартман“ за деца. Отстъпките при тях са впечатляващи.

С намаление този месец в аптеки „Фаркол“ ще намерите още таблетки за смучене „Анзибел“ и „Трахизан“ при гърлобол, сашета „Тайлол хот“ при простудни заболявания - за деца и възрастни, сироп за кашлица „Проспан“, укрепващи организма продукти като „Витарал“, „Витамин С“ и др . На много добра цена са топ продуктите „Дефендил Имуноглюкан“, които са изключително ефективни при повтарящи се респираторни инфекции – има ги във вариант капсули и сироп за деца. Нови продукти с намаление този месец са „Маг 6“ за нормално функциониране на нервната и имунната система и „Допелхерц Актив Магнезий и Калций“ - също за подкрепа на сърдечно-съдовата, нервната и мускулната система.  При косопад може да заложите на специалния шампоан с кофеин „Алпецин“, който през април е намален.

„На фокус“ този месец е „Порексан“, който ще ви помогне при простудни и вирусни заболявания и е на специална цена.

Всички продукти и цените им може да видите на място в аптеките, на фейсбук страницата на аптеки „Фаркол“ и на сайта www.farkol.bg.

         Аптеки „Фаркол“ ще откриете на следните адреси:

Аптека „Бургас“ - бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ -  ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23

/срещу магазин „Болеро“/

Аптека „Здраве“ - ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „ДКЦ 1“ - бул. Стефан Стамболов №73 /в МБАЛ-Бургас/ 

Аптека Фаркол Демокрация“ - ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ - ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката, под магазина за риба/

         Намаленията важат и за аптеки „Фаркол“ в Малко Търново и Българово.

 

     

Коментари

Още от последните новини