Проект „ФИЕСТА“ поощрява бургаските семейства да пестят енергия

Проект „ФИЕСТА“ поощрява бургаските семейства да пестят енергия - E-Burgas.com

Проект "ФИЕСТА" (Интелигентни дейности за пестене на енергия в домакинствата), в който партньор е Община Бургас, Ви предлага  още възможности да спестявате енергия и средства.

 

Всеки, заявил своето участие в проекта, ще получи 10 % отстъпка за:

 - Проектиране, доставка на оборудване, монтаж на фотоволтаични инсталация;

-  Проектиране, доставка на оборудване, монтаж на термосоларна инсталация;

- Безплатен оглед и консултация на място.

 

За да заявите участието си в проекта и да се възползвате от предимствата, които се предлагат, Вие трябва да посетите неговата страницата в интернет - http://www.fiesta-audit.eu/bg/и да се запишете за безплатен енергиен анализ. Ще ви бъде изпратен въпросник, който да попълните.

С попълването на въпросника Вие ще участвате в томбола с 5 големи награди на стойност 1000 лв. всяка (домакински електроуреди от най-висок енергиен клас) и 5 поощрителни награди (10 LED крушки), ще получите полезни съвети как да спестявате енергия във Вашето домакинство, както и възможността да се възползвате от намаления при изграждането на фотоволтаични и термосоларни инсталации.

До момента в рамките на проекта са извършени енергийни одити на над 100 бургаски семейства, изградено е "соларното дърво" на пл. "Тройката", проведе се първата томбола, на която бяха раздадени 3 бр. климатици, 2 бр. перални и 100 LED крушки.

ПЕСТЕТЕ И ПЕЧЕЛЕТЕ С ПРОЕКТ "ФИЕСТА"! ОЧАКВАМЕ ВИ!

Коментари

Още от последните новини