Призрачният небостъргач в "Меден рудник" бавно се руши (видео)

Призрачният небостъргач в

90-метровият небостъргач е деветата най-висока сграда в България

Необитаемият 30-етажен небостъргач в "Меден рудник" започна бавно да се руши. Голяма част от стъклата на партера и на първите етажи са счупени, най-вероятно след хвърлени камъни от страна на децата в комплекса. На горните етажи засега няма видими щети, но такива със сигурност ще се появят, ако няма кой да поддържа празните жилища. Собствениците вече се притесняват, че ще трябва да заделят допълнителни средства за ремонт, ако изобщо някой ден влязат в апартментите си.  Грозната картинка пък се допълва от сметище за строителни отпадъци, което се пада точно под прозорците им. 

Припомняме, че сградата още няма Акт 16 и собствениците не могат да влязат в заплатените си жилища. Въпреки, това някои от апартаментите светят нощем, а на част от терасите се забелязва пране. На един от прозорците днес се кипреше и котка (виж снимките), което означава, че в сградата най-вероятно влизат и бездомни животни.  

90-метровият небостъргач е деветата най-висока сграда в България, като е само с половин метър по-нисък от Инфинити Тауър в София и метър под хотел „Добруджа“ в курорта Албена. 

Видео
Галерия
Коментари

Още от последните новини