При строги мерки: Абсолвентите на БСУ получиха своите дипломи

При строги мерки: Абсолвентите на БСУ получиха своите дипломи - E-Burgas.com

Абсолвентите на Бургаски свободен университет днес получиха своите дипломи. Церемонията се състоя след като последните две бяха пропуснати заради извънредното положение с Covid-19 в страната. Днешното връчване на дипломите бе извършвено при строги мерки, като всички участници бяха с маски и спазваха необходимата дистанция.

Диплома получиха абсолвентите от Випуск 2020 и 2021, които са на брой около 400. Не всички от тях обаче имаха възможност да присъстват на церемонията. 

Гости на церемонията бяха зам.-кметът образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики Йорданка Ананиева, както и новият областен управител на Бургас проф. Мария Нейкова, която  от 2018 година е декан на Центъра по юридически науки в БСУ.

Церемонията бе водена от проф. Христозова изтъкна, която пожела на студентите, завършили висшето учебно заведение, да използват получените в университета знания, с които да постигнат професионална реализация по специолноста си. Тя изтъкна, че много от възпитаниците на Бургаски свободен университет започват работа много преди да получат своите дипломи. 

 

Коментари

Още от последните новини