Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали

Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали - E-Burgas.com

Едва 22 са новите случаи на коронавирус в Бургаска област, като седем от общините нямат нито един новорегистриран. 12 са в Бургас, петима в Айтос, двама в Карнобат и по един Несебър, Камено и Поморие. Навсякъде другаде е „чисто“, сочи справката в РЗИ.

Добрата новина е, че за първи път през 2021, а и от много месеци насам, няма нито един официален смъртен случаи в региона. Няма и в тежко състояние. Едно е медицинското лице, което се е заразило за последните 24 часа.

Излекуваните в областта вече са над 5200 души.

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини