Полицията задържа няколко мъже за шофиране с алкохол в кръвта

Полицията задържа няколко мъже за шофиране с алкохол в кръвта - E-Burgas.com

55-годишен айтозлия е шофирал с 1,85 промила алкохол в кръвта. Той е спрян за проверка на 2 май около 14:20 часа на айтоската улица "Славянска", съобщават от ОДМВР. Полицията е установила, че водачът шофира след употреба на алкохол. Той е отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за 24 часа, а автомобилът е иззет. 

С 2,29 промила е шофирал 40-годишен мъж, спрян за проверка на 4 май около обяд на пътя Бургас-Поморие. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Автомобилът е иззет. 

Също на 4 май около 19:10 часа служители на Районното управление - Несебър спрели за проверка лек автомобил с полска регистрация, управляван от 53-годишен поляк, живеещ в село Тънково. Установено е, че той е шофирал след употреба на алкохол с концентрация 2,07 промила. Задържан е за до 24 часа и автомобилът е иззет. 

На 5 май около 5:20 ч. в Каблешково служители от Районно управление - Поморие спрели за проверка лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 55-годишен мъж от Каблешково, като установили, че е шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 1.85 промила. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. 

Работата по случаите продължава.
 

Коментари

Още от последните новини