Полицията с ударна акция срещу дилърите в Бургас, задържани са и жени

Полицията с ударна акция срещу дилърите в Бургас, задържани са и жени - E-Burgas.com
Архив trafficnews.bg

Бургаската полиция проведе специализирана операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества на територията на Бургас, като успя да арестува четирима дилъри.

Пръв под лапите на униформените попадна 28-годишен криминално проявен бургазлия, като при проверка намерили и иззели торбичка с 25 топчета марихуана, с общо тегло 20 гр. Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка в апартамент, разположен в бл. 14 в к-с ''Славейков'', обитаван от 25-годишна бургазлийка, като намерили и иззели около 70 гр. марихуана, метамфетамин, хероин, както и електронна везна. Момичето е задържано за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

По-късно при обход в кв. Сарафово, на ул. ''Беласица'' служители от Пето Районно управление, забелязали криминално проявените и осъждани 25-годишен бургазлия и 28-годишна бургазлийка, като в жената е открито бяло кристалообразно вещество,с тегло около 20 грама.

В квартирата, обитавана от бургазлията са намерени марихуана и метамфетамин. Двамата бургазлии са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

Коментари

Още от последните новини