Плувецът Цанко Цанков със силно пожелание за 2021 година и амбиции за нови рекорди на Сейшелите (видео)

Плувецът Цанко Цанков със силно пожелание за 2021 година и амбиции за нови рекорди на Сейшелите (видео) - E-Burgas.com

Световният рекордьор по плуване Цанко Цанков отправи силно видеопожелание за новата 2021 година в ютюб. Бургазлията изрази надежда, че годината ще бъде успешна за всички и използва повода да заяви амбициите си за нов рекорд. През миналата година Цанков води преговори за за преплуване на два острова на Сейшелите, по предложение на сейшелското правителство.

Във видеото взеха участие министърът на спорта на Сейшелкистите острови Мари-Селин Зиалор, олимпиийският спортист от федерацията на глухите Теодор Жеков и други общественици и представители на бизнеса от Сейшелските острови. Всички те отправиха пожелания за новата година.

"Последната година беше трудна и пълна с предизвикателства за всички нас. В последните дни от нея ние гледаме напред към новата 2021 година. Вярвам и съм сигурен, че тя ще донесе на всички ни здраве, вяра в нашите способности и много бъдещи успехи. 

Надявам се в скоро време да посетя вашата невероятна страна и заедно да постигнем велик световен рекорд. Желая ви щастлива нова година, ще се видим скоро!" обърна се към всички Цанко Цанков във видеото, което може да видите под статията. 

 

Коментари

Още от последните новини