Петима пострадаха при катастрофа на пътя Ахелой-Поморие

Петима пострадаха при катастрофа на пътя Ахелой-Поморие   - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Петима са пострадалите при тежката катастрофа на пътя Ахелой-Поморие. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас, цитирани от радио "Фокус". Сигналът за инцидента е получен около 12:40 часа, а пострадалите са откарани в бургаска болница за уточняване на здравословното им състояние.

Движението по пътя I-9 Ахелой-Поморие е възстановено. Междувременно стана ясно, че е починал един от шофьорите, пострадали при тежката катастрофа по пътя Варна-Бургас в района на село Старо Оряхово. Починалият мъж е български гражданин и е управлявал автомобила с бургаска регистрация.

Водачът на автомобила с украинска регистрация, участвал в челния сблъсък на пътя Варна-Бургас, е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология със счупено бедро и китка.

Тежко е състоянието на пострадалото 7-годишно дете, което в момента все още е в операционната и лекарите се борят за живота му. В отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение е настанена бременна жена, която също е сред пострадалите при тежката катастрофа, станала около обяд днес. При пътното произшествие има още един пострадал, който също е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология. Той е в добро общо състояние – контактен и в движение.

 

 

 

Коментари

Още от последните новини