Паднали дървета премазаха коли в Пампорово

Паднали дървета премазаха коли в Пампорово - E-Burgas.com

Усложнена обстановка в Пампорово тази сутрин. Силните валежи и вятър събориха дървета, които са премазали няколко автомобила. Инцидентът е станал около 4 ч. тази сутрин.

Четири големи бора са паднали върху пет автомобила, сочи предварителна информация на изпълнителния директор на „Пампорово” АД Мариян Беляков. По думите му няма жертви и пострадали, а щетите са само материални.

„Успяхме да премахнем доста опасни дървета по периферията на ски лифтовете. Апелирам да се направи нов оглед по всички алеи, където могат потенциално да паднат дървета. Много от тях са на години и са напоени с вода през последните седмици. Хубаво е да се направи оглед и много от тези дървета, може би, да бъдат отрязани”, посочи още изпълнителният директор на „Пампорово” АД.

Беляков допуска, че едно от падналите дървета е повлякло останалите и така се е стигнало до инцидента. В района на един от хотелите и в близост до хеликоптерната площадка в курорта има паднали дървета и на пътното платно заради продължилите обилни дъждове, информира БНР.

Коментари

Още от последните новини