Отново слънчево и по-топло днес

Отново слънчево и по-топло днес - E-Burgas.com

По Черноморието и днес ще бъде предимно слънчево, но ще духа слаб до умерен северозападен вятър, сочи прогнозата на БНТ. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще има променлива облачност. Само на отделни места е възможно да превали слаб сняг. Ще духа силен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - около минус 4°.

В сряда вятърът ще остане от запад-северозапад, предимно слаб, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина - умерен. Облачността ще е променлива, след обяд над много райони намаляваща до предимно слънчево. Минималните температури ще са между минус 4° и 1°, а максималните - между 7° и 12°.

През следващите дни затоплянето ще продължи. Времето ще бъде слънчево, в четвъртък сутринта ще е почти тихо и на отделни места в низините и котловините видимостта ще е намалена.

В петък ще има временни увеличения на облачността, средна и висока.

В събота облачността ще е по-често значителна, на отделни места, главно в Западна България ще превали слаб дъжд. Дневните температури ще се понижат с 2-3 градуса.

Свързани статии
Наблюдаваме частично слънчево затъмнение днес Ще наблюдаваме частично слънчево затъмнение идната седмица Предимно слънчево и горещо днес Слънчево и топло време през уикенда
Тагове
слънчево
Коментари

Още от последните новини