Отново идва затопляне, градусите днес до 31

Отново идва затопляне, градусите днес до 31 - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Днешният ден ще стартира с доста хладно време в сутрешните часове. Минималните температури ще са от 9 до 17 градуса. Над страната ще бъде слънчево, с временно увеличения на облачността следобед над източните райони. Валежи не се очакват.

Вятърът ще бъде слаб от запад със скорост до 20 км/ч. Максималните температури в населите места ще бъдат от 25 до 29 градуса, в северните райони - до 30-31 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Топлото време ще се задържи до петък, а в някои райони термометрите ще показват стойности до 33-34 градуса. Следобедни превалявания ще има в Дунавската равнина.

През следващите дни времето постепенно ще се затопля. В крайните южни райони показанията на термометрите ще достигат 32-33 градуса. На първия учебен ден ще бъде слънчево и топло с температури на места над 30 градуса.


 

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време
Коментари

Още от последните новини