Отлагат спектакли в операта заради заразени с ковид музиканти

Отлагат спектакли в операта заради заразени с ковид музиканти - E-Burgas.com

Бум на коронавирус има в Бургаската опера. От културната институция заявиха, че са заразени почти всички музиканти в оркестъра. Поради това премиерният спектакъл на операта „Севилският бръснар", предвиден за 23 август (понеделник), включен в календара на Бургаските музикални празници „Емил Чакъров", се отлага, показа БНТ.

Новата дата ще бъде след около месец. Отменя се и концертът „Кирил Манолов и приятели" (на 27 август) – също от програмата на Бургаските музикални празници. Закупените билети и за двете събития могат да бъдат върнати на касата на Операта.

Свързани статии
Над 19 500 са се ваксинирали вчера, 2 681 са новозаразените Остава висока смъртността от коронавируса у нас 2488 нови случаи на ковид за денонощието Кацаров: Утре вероятно ще излезем от тъмночервената зона Плавен спад на новозаразените у нас, в Европа затягат мерките 2569 са положителните проби за коронавирус през денонощието До две седмици одобряват хапче срещу коронавирус Броят на новозаразаните остава над 3200, в Бургас - 208 Ковидът се разпространява по-лесно от грипа и заболяването протича по-тежко, как да ги различним? 2737 са новите случаи на коронавирус
Тагове
опера ковид
Коментари

Още от последните новини