Откриват онлайн днес финалния етап на състезанието за предприемачески идеи BurgasBlueS

Откриват онлайн днес финалния етап на състезанието за предприемачески идеи BurgasBlueS - E-Burgas.com

Официалното откриване на финалния етап на състезанието за предприемачески идеи - BurgasBlueS ще се състои днес от 14.00 часа  онлайн, чрез платформата ZOOM.

Можете да гледате на живо събитието на следния линк:

https://us02web.zoom.us/j/83466496042?pwd=QWVsNjk3R0d4Q2VUQzlwNlkzUS8yZz09

9 предприемачески идеи достигнаха до финалния етап и ще се състезават за спечелването на финансова помощ и инкубационни пакети за развитие на идеята си. Самото представяне, т.нар. Демонстрационен ден, ще се проведе на 5 декември (събота), когато и ще бъдат връчени и наградите на победителите.

Предприемаческото състезание за развитие на морската икономика "BurgasBlueS" се организира от Община Бургас с подкрепата на местната група от заинтересовани страни и със спонсорството на КРИБ Бургас и Пристанище Бургас ЕАД. Целта на конкурса е да подпомогне осъществяването на идеи в областта на Синята икономика, които да бъдат реализирани на територията на община Бургас.

Състезанието за предприемачески идеи BurgasBlueS се провежда в рамките на проект "BLUACT - Градове в действие за син растеж", финансиран по програма URBACT III. В проекта участват общо 7 европейски пристанищни града, които имат за цел да споделят добри практики в предприемачеството на Синята икономика. Освен Бургас, това са Пирея (Гърция), Матаро (Испания), Матосиньос (Португалия), Салерно (Италия), Остенд (Белгия) и Галац (Румъния).

 

 

Коментари

Още от последните новини