Още оставки в Нефтохимик

Още оставки в Нефтохимик - E-Burgas.com

Спортният директор Станимир Димитров и главният скаут Митко Трендафилов станаха поредните кадри на Нефтохимик, подали оставките си. Както е известно, във вторник това направиха изпълнителният директор на "шейховете" Благомир Митрев и председателят на Съвета на директорите Павел Бошнаков,  пише "Тема: Спорт".

Митрев, Димитров и Трендафилов бяха назначени по едно и също време на работа в клуба - в средата на декември миналата година. Сега пък се очертава триото дружно да си тръгне от стадион "Лазур".

За днес е насрочен Управителен съвет, който ще реши съдбата на четиримата. Ако оставката на Бошнаков бъде приета, той няма да се оттегли изцяло от управление на клуба. Човекът, който осигурява почти цялата издръжка с лични средства, ще остане в Съвета на директорите, но само като негов член.

Новият силен човек на стадион "Лазур" ще е доскорошният администратор и член на управата Николай Тодоров.

Днес обаче се очаква нещата да се променят сериозно. Идеята е Нафтата да стане изцяло общински клуб. За целта се подготвя докладна записка, която да се входира в администрацията на ОбС-Бургас. Според нея, Община Бургас трябва да изкупи 100 процента от капитала на дружеството.

Замисълът е докладната да бъде разгледана и гласувана още на следващото заседание на местния парламент. Очаква се сериозно редуциране на бюджета.

 

Коментари

Още от последните новини