Оперират Георги Братоев в началото на следващата седмица

Оперират Георги Братоев в началото на следващата седмица  - E-Burgas.com

От състава на националния отбор за световното първенство отпадна и разпределителят Георги Братоев. Той изкълчи глезен на 2 юни по време на мача с Австралия от Лигата на нациите в София. Оказа се, че контузията му е по-сериозна от очакваното и той ще се подложи на операция в началото на следващата седмица, съобщава най-големият волейболен портал bgvolleyball.com. На тази позиция Константинов ще може да разчита на Георги Сеганов, Добромир Димитров и опитния Иван Станев. 

 "В крайна сметка и да продължаваме да говорим за проблемите, нищо няма да се промени. С тези, с които разполагаме, ще опитаме да направим най-добрия резултат. Мисля, че момчетата са мотивирани. Да играеш световно първенство вкъщи е един шанс. Смятам, че всички имат желание.", завърши треньорът на националите. 

В момента националите се готвят на Белмекен. Те ще продължат там до 10 август, а на 13 август ще се пренесат във Варна. Именно в морската столица ще изиграят и мачовете от груповата фаза на световното първенство. В група D са още Полша, Куба, Финландия, Иран и Пуерто Рико.

Коментари

Още от последните новини