Официално: УЕФА отложи Евро 2020 с една година!

Официално: УЕФА отложи Евро 2020 с една година! - E-Burgas.com

УЕФА отложи Евро 2020! Това става ясно от публикация на Норвежката футболна асоциация в социалните мрежи.

„УЕФА взе решение да отложи Европейските футболни финали за 2021 година. Първенството ще се играе в периода 11 юни – 11 юли догодина. Очаквайте още информация”, написаха от Норвежката футболна асоциация.

Първата среща на УЕФА за деня приключи, информира BBC Sport, въпреки че до този момент няма официална информация от Европейската футболна централа.

Представители на УЕФА, Асоциацията на футболните клубове, Европейските първенства и Асоциацията на професионалните футболисти FIFPRO, са провели видео конференция, която е започнала в 11 часа тази сутрин.

Според BBC Sport, на нея е било предложено Европейското първенство, което трябва да се проведе от 12 юни до 12 юли да бъде отложено напред във времето.

Предстои предложението да бъде гласувано от всички 55 членове на УЕФА, а решението да бъде обявено по-късно днес.

Свързани статии
Професор прогнозира 10 000 заразени с COVID-19 наесен Един новозаразен с коронавирус в Бургас, 182 в цялата страна Седем служители в заведение в Царево са сред заразените с C-19, пет са общините с нови случаи 15 души са новозаразени с коронавирус в региона, 105 в страната Пулмолог съветва: И на плажа спазвайте дистанция, вирусът не се влияе от жегата 81 са новите случаи на COVID-19 у нас Двама души са под карантина в Созопол Въпреки новите рекорди: Няма да затягаме мерките, вирусът бил по-слаб Почина заразеният турист от "Кайт къпминг Градина" COVID-19 се задържа във фините прахови частици
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини