Официално: УЕФА отложи Евро 2020 с една година!

Официално: УЕФА отложи Евро 2020 с една година! - E-Burgas.com

УЕФА отложи Евро 2020! Това става ясно от публикация на Норвежката футболна асоциация в социалните мрежи.

„УЕФА взе решение да отложи Европейските футболни финали за 2021 година. Първенството ще се играе в периода 11 юни – 11 юли догодина. Очаквайте още информация”, написаха от Норвежката футболна асоциация.

Първата среща на УЕФА за деня приключи, информира BBC Sport, въпреки че до този момент няма официална информация от Европейската футболна централа.

Представители на УЕФА, Асоциацията на футболните клубове, Европейските първенства и Асоциацията на професионалните футболисти FIFPRO, са провели видео конференция, която е започнала в 11 часа тази сутрин.

Според BBC Sport, на нея е било предложено Европейското първенство, което трябва да се проведе от 12 юни до 12 юли да бъде отложено напред във времето.

Предстои предложението да бъде гласувано от всички 55 членове на УЕФА, а решението да бъде обявено по-късно днес.

Свързани статии
1595 са новите случаи на коронавирус у нас От днес: Нови 95 ученици под карантина в община Бургас Проф. Димитров: Скоро ще имаме по 1200 заразени на ден Рекордни нови 819 случая на Covid-19 за 24 часа у нас Лекари в Бургас: Недостигът на легла за болни от Covid-19 вече е осезаем И Мария Габриел е с коронавирус Нов скок на Covid-19 у нас: 612 са новозаразените, в Бургас са 28 Нов рекорд от 350 хил. души заразени за 24 часа, ЕС договоря цветна карта за ограниченията за пътувания Обсъждат допълнителни мерки за опазване на възрастните хора от Covid-19 Дъждовният петък донесе 31 нови случая на коронавирус в Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини