Официално: УЕФА отложи Евро 2020 с една година!

Официално: УЕФА отложи Евро 2020 с една година! - E-Burgas.com

УЕФА отложи Евро 2020! Това става ясно от публикация на Норвежката футболна асоциация в социалните мрежи.

„УЕФА взе решение да отложи Европейските футболни финали за 2021 година. Първенството ще се играе в периода 11 юни – 11 юли догодина. Очаквайте още информация”, написаха от Норвежката футболна асоциация.

Първата среща на УЕФА за деня приключи, информира BBC Sport, въпреки че до този момент няма официална информация от Европейската футболна централа.

Представители на УЕФА, Асоциацията на футболните клубове, Европейските първенства и Асоциацията на професионалните футболисти FIFPRO, са провели видео конференция, която е започнала в 11 часа тази сутрин.

Според BBC Sport, на нея е било предложено Европейското първенство, което трябва да се проведе от 12 юни до 12 юли да бъде отложено напред във времето.

Предстои предложението да бъде гласувано от всички 55 членове на УЕФА, а решението да бъде обявено по-късно днес.

Свързани статии
Коронавирусът погуби седем души в Бургаско Отново ръст на заразените с ковид, 566 за денонощие Ковид превзе отново всички общини в областта Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини