Ново: Уникални кремове с мумио за блестяща и млада кожа

Ново: Уникални кремове с мумио за блестяща и млада кожа  - E-Burgas.com

Продуктите за лице и околоочен контур са със 100% екстракт от природното медицинско чудо от Хималаите

Нови кремове с природното медицинско чудо мумио вече могат да се намерят на родния пазар. Иновативните продукти са за изглаждане на околоочния контур и за регенериране и подмладяване на кожата на лицето. Те съдържат 100% натурален екстракт от мумио, идващ от района на Хималаите.

Лечебното смолисто вещество, отлагано по стените на високопланинински пещери е известно със силното си действие за възстановяване и нормализиране на обменните процеси в кожата, поддържайки нейната еластичност и здравословен блясък. Затова и най-новите продукти с екстракт от мумио са именно кремове. Те носят името „Magic rock” и се предлагат в две разновидности – за околоочния контур и регенериращ дневен и нощен крем за лице. Те съдържат 100% натурален екстракт от мумио, събрал всичките полезни съставки на прородното „лекарство“ - 28 химически елемента, 30 микро- и макро елемента, редица витамини и етерични масла.

В кремовете е вложена най-чистата форма мумио или шиладжит, който идва от района на Хималаите, на не по-малко от 3000 м. надморска височина. Той се доставя почистен директно от Непал в Латвия, а от там в България. На него дължим подмладяващия и стягащ ефект на дневния и нощен крем за лице  „Magic rock”. Околоочният крем с мумио пък се грижи за деликатната зона около очите. Продуктите са подходящи както за жени, така и за мъже, във всяка възраст и за всеки тип кожа. Кремовете „Magic rock” може да намерите в аптечната мрежа, благодарение на официалния дистрибутор „Фаркол“АД.

Досега у нас мумио се предлага предимно под формата на капсули и паста. Фармацевтите препоръчват прием именно на паста заради съхранението на всички полезни вещества в нея. Лечебното смолисто вещество  е известно още от древността като мощен биостимулатор, облекчава при проблеми със стомашно-чревната система, хемороиди, счупване на кости, възпалителни процеси, алергии, бъбречни, чернодробни и много други заболявания.

Галерия
Коментари

Още от последните новини