Нови попълнения в Окръжна прокуратура - Бургас

Нови попълнения в Окръжна прокуратура - Бургас - E-Burgas.com

Бившият разследващ полицай  в Икономическа полиция – Пловдив  Филип Георгиев се закле и встъпи в длъжност като „младши следовател“ в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Бургас. Той е завършил юридическото си образование през 2014г. в ПУ „Паисий Хилендарски“. Филип Георгиев е на 35 години и притежава  5-годишен юридически стаж, който e придобит по време на работата му в пловдивската полиция.

Катя Кузманова също се закле и встъпи в длъжност „младши следовател“ в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Бургас. Тя е завършила юридическото си образование в ПУ „Паисий Хилендарски“ през 2008г. Катя Кузманова притежава над 8 години юридически стаж, като преди да стане „младши следовател“ е работила като прокурорски помощник в Окръжна прокуратура – Пловдив.

Новите младши следователи положиха клетва и подписаха актовете си за встъпване пред Административният ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас прокурор Георги Чинев и пред целия екип на Окръжен следствен отдел – Бургас. Прокурор Чинев приветства колегите Георгиев и Кузманова и им пожела здраве и попътен вятър в работата им като следователи.   

Коментари

Още от последните новини