Нов пункт за годишни технически прегледи на автомобили вече работи в Бургас

Нов пункт за годишни технически прегледи на автомобили вече работи в Бургас - E-Burgas.com

Общинска фирма „Чистота” ЕООД в Бургас вече предлага за своите клиенти нова услуга-извършване на годишни технически прегледи на автомобили. Пунктът се намира на удобно и лесно достъпно място на ул.Чаталджа 34 в Бургас. В новата база всеки клиент ще намери висококвалифицирано професионално обслужване с модерна техника, което е гаранция за качествена проверка на състоянието на автомобилите.

Извършват се годишни технически прегледи на леки автомобили от категория М1 и автомобили за превоз на пътници, леки автомобили с повишена проходимост, популярни повече като 4x4, товарни автомобили от категория  N1 до 3,5 тона и туристически ремаркета с тегло до 750 килограма. 

Цените на услугата са следните: за лек автомобил – 28 лева, за туристическо ремарке до 750 кг – 30 лева, за такси – 25 лева, за джип – 32 лева, за микробус до 3,5 т. – 35 лева. При договор за услуга – технически преглед на над пет броя коли на фирма, клиентите получават отстъпка от редовните цени. За леки автомобили на инвалиди има отстъпки и таксата е25 лева.

Телефон за записване 056/84 81 26.

Процедурата по извършване на прегледа протича в кратки срокове и изготвянето на нужната документация става за броени минути. При желание от клиента, той може предварително да заяви часа, в който иска да посети пункта и така да избегне реденето на опашки и изчакването.

Коментари

Още от последните новини