Недялко Йорданов за новината за смъртта си: В началото се ядосах, но после ми стана весело

Недялко Йорданов за новината за смъртта си: В началото се ядосах, но после ми стана весело - E-Burgas.com

Недялко Йорданов коментира фалшивата новина, според която той е починал. 

Вчера стана ясно, че жена от Бургас е помислила, че се е случило най-лошото с поета и е пуснала пост с жалейка във Фейсбук, който е бил споделен от стотици хора.

Мнозина са сметнали поста й за истина. По-късно жената е разбрала за грешката си и се е извинила. 

Недялко Йорданов успокои зрителите на bTV от болницата, където се бори с Ковид заедно със съпругата си:

"Не смятам, че новината за мен е кой знае какво събитие, което трябва да се отразява на фона на страшните събития, които стават по света - и политически и Ковид събития. Това е нещо дребно, което се случи. 

Моето здравословно състояние мисля, че е добро, ние с Ивана сме тук, защото имахме проблеми с белите дробове, но не чак пневмонии, нямаме температура, нямаме кашлица.

Аз съм си в кондиция, мога да си пиша, мога да си работя, тук съм си с лаптопа. Интересното е, че от 53 години спим в едно легло, а сега сме в различни легла.

В първия момент се ядосах и напрегнах, но след това ми стана малко любопитно какво се случва, защото имам 50000 приятели в трите си страници. От една страна ми стана мило, разтревожих се, съвестно ми стана. Не мога да виня тази въпросна жена, която разбрала от друг поет, но след това ми стана весело. Но разбраха моите почитатели и приятели, успокоиха се..."

Коментари

Още от последните новини