Напълниха ареста след спецакция в Слънчев бряг

Напълниха ареста след спецакция в Слънчев бряг - E-Burgas.com

Близо 450 души в Слънчев бряг са проверени в хода на специализирана полицейска операция. В хода на полицейската операция е задържан мъж, обявен за общодържавно издирване и трима дилъри на наркотици. Единият от тях е нигерийски гражданин със статут на продължително пребиваващ в България, в който са намерени и иззети четири свивки със суха зелена растителна маса / марихуана/ и свивка с бяло прахообразно вещество / метамфетамин/. В 28 годишния В.М. от Варна, проверен в района на несебърския хотел "Виго" е намерена и иззета суха тревна маса / марихуана/, а в 20 годишния И.С. от Габрово, проверен в района на ресторант «Чевермето» в Свети влас, е намерена и иззета суха тревна маса / марихуана/. И тримата мъже са задържани за срок до 24 часа, като по случаите са образувани бързи полицейски производства.

Установен и задържан е и обявения за международно издирване с европейска заповед за арест Станислав Петров Иванов, 33 годишен от Казанлък, който ще бъде екстрадиран в Гърция за провеждане на съдебен процес за престъпления, свързани с трафик на наркотици.

Припомняме, че преди броени дни благодарение активната работа на служителите от група „Издирване” към отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас със съдействие на служителите от Районно управление – Несебър в Слънчев бряг бе задържана и 21 годишната Красимира Мирославова Костова, обявена за международно издирване с европейска заповед за арест.

Коментари

Още от последните новини