Намушканото момиче в Бургас е със сериозна рана, но живота й е вън от опасност

Намушканото момиче в Бургас е със сериозна рана, но живота й е вън от опасност  - E-Burgas.com
Архив news.bg

17-годишната ученичка е в хирургично отделение в болница в морския град

Нападение с нож в Бургас насред туристическия сезон, съобщи NOVA. 17-годишно момиче беше атакувано и прободено 11 пъти от непознат, докато пресичало пешеходна пътека на метри от дома си. Извършителят е задържан и с повдигнато обвинение за опит за убийство. Появиха се и кадри от нападението.

Пострадалата е настанена в хирургично отделение в бургаска болница. Едната от раните й е по-сериозна, но няма опасност за живота й. Бащата на 17-годишното момиче заяви пред NOVA, че с дъщеря му работят психолози, защото шокът от случилото се е бил сериозен за нея.

Свързани статии
18-годишен криминоген от Ямбол потроши три коли в Лозенец Велосипедист потроши възрастна пешеходка в Бургас Млад мъж почина на плажа в Крайморие Морето взе две жертви по Южното Черноморие Подивял криминоген опита да убие 17-годишно момиче с нож Камион с 20 тона свинско се преобърна в Прохода на Републиката Тежки деформации спъват разчитането на черната кутия Жената на майор Терзиев: За мен е умишлено убийство! Спряха търсенето на черната кутия заради лошото време Продължава търсенето на черната кутия, може да се намира и в тинята
Тагове
крими инцидент
Коментари

Още от последните новини