Националният оперативен щаб вече ще дава брифинги сутрин

Националният оперативен щаб вече ще дава брифинги сутрин  - E-Burgas.com

Така ще се обобщава динамиката на ситуацията от изминалото денонощие

От утре, 30 март, Националният оперативен щаб ще провежда ежедневните си брифинги в Министерския съвет в 8.00 часа сутринта, вместо в 17.00 часа, съобщиха от МС.

Промяната ще даде възможност да се предоставя информация на медиите в реално време още в ранните часове на деня, като се обобщава и динамиката на ситуацията от изминалото денонощие.

Провеждайки брифингите си всеки ден в 8.00 часа сутринта, Щабът ще се съобрази и с желанието на медиите да е на разположение за отговори на техните въпроси в началото на деня.

За да продължат да получават медиите максимално актуална и пълна информация по отношение на коронавируса, Министерството на здравеопазването ще пуска всеки ден около 17.00 часа прессъобщение с данните от Щаба за резултатите от текущите проби за деня.

Предвиденият за днес в 17.00 часа брифинг на Националния оперативен щаб ще се проведе както беше обявено – в сградата на Министерския съвет.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини