Национален форум събира любители на състезателните дебати през март в Бургас

Национален форум събира любители на състезателните дебати през март в Бургас - E-Burgas.com

Асоциация дебати България организира тазгодишното издание на Национален дебатьорски форум от 2 до 6 март в гр. Бургас. Събитието е отворено за всеки заинтересован млад човек. През годините то предизвика сериозен интерес сред студенти, ученици и учители от цялата страна.

Участниците ще преминат през интерактивни обучения по дебати, аргументация, критично мислене и говорене пред публика, като същевременно ще получат възможност да упражнят наученото в състезателна част, която е структурирана така, че да посрещне нуждите на начинаещи и напреднали участници. Различни групи ще бъдат създадени, според нуждите на участниците. Те ще имат възможността да преминат обучения на български или на английски език, в студентски или ученически формат на дебати. "Асоциация Дебати България" ще осигури и полезни модули за учители, както и за заинтересовани създатели на бъдещи клубове в страната.

За участниците ще се грижи екип от ерудирани български и международни треньори. Участниците на форума ще имат възможност да учат от международни светила в състезателните дебати, които са поканени, за да доразвиват уменията на младежите на още по-високо ниво. Участниците ще бъдат настанени в хотел "България", а различните модули от програмата разпределени между Бургаски свободен университет, ППМГ "Акад. Н. Обрешков", ОУ "Коджакафалията" и Експозиционен център "Флора".

Националният дебатьорски форум е събитие, което позволява на участниците да разширят перспективата си, да развият уменията си и да се запознаят с младежи от цялата страна. Над 300 души ще могат да премерят критичното си мислене и способноситите да предизвикват себе си на различни теми, давайки структурирано и обосновано мнение.

Партньори на Националния дебатьорски форум са Община Бургас, Бургаски свободен университет, ППМГ "Акад. Н. Обрешков", ОУ "Коджакафалията" и Експозиционен център "Флора".

Допълнителна информация и мейл за запитвания:

http://www.debate.bg/

[email protected]

Коментари

Още от последните новини