Музикалната фурия Милица Гладнишка се завръща в Бургас със спектакъла на годината „Титанично“

Музикалната фурия Милица Гладнишка се завръща в Бургас със спектакъла на годината „Титанично“ - E-Burgas.com

Със стендъп хумор Милица Гладнишка може да разбие всяка форма на стрес. Потъването на "Титаник", например, не спира нито мореплаването, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство. 

Спектакълът "Титанично"  гостува в Бургас на 16 август /неделя/, от 21.00 часа, в градината на експозиционен център "Флора". Билети се продават на лятна каса "Часовника".

Публиката ще се наслади на класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета. Един от акцентите в програмата е изпълнението на авторската песен на Милица Гладнишка и Кирил Добрев - "The beach". Концертът е вдъхновен от подвига на музикантите на "Титаник", които остават на борда до последната си нота.

На сцената Милица Гладнишка ще предизвика фурор със зашеметяващи тоалети на популярен македонски дизайнер и ще понесе публиката на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Автор: Милица Гладнишка,

Текст: Мария Моева, Петя Русева

Участват: Милица Гладнишка, Михаил Йосифов, Васил Спасов, Атанас Попов, Борис Таслев

Събитието се организира от Културна организация "Арт ателие" и Театър "Криле". За повече информация: тел. 0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА - организатор " Арт Ателие".

 

Коментари

Още от последните новини