Можем ли да се доверим на футболните прогнози в интернет?

Можем ли да се доверим на футболните прогнози в интернет? - E-Burgas.com
Снимка Obyavi.com

Днес спортните залози се правят по-често в интернет, отколкото в офлайн букмейкъри. Това подобри достъпността на играта, направи всичко по-удобно и улесни процеса на игра. Въпреки това не бива да се смята, че всеки, който залага на спортни събития, може редовно да печели и да бъде на стабилна печалба. Това е нещо, което може да се научи, но изисква солидна инвестиция от време.

Има толкова много нюанси, които трябва да знаете.

Що се отнася до успеха на самия залог, той ще бъде постигнат само ако се използват точни предвиждания. Къде можем да получим футболни прогнози, без да бъдем подведени и измамени? Местата са много, но сега ще ви дадем цялата нужна информация, за да отсявате легитимните насоки от измамните.

Въобще можем ли да се доверим на хората, които анализират мачове и дават тези прогнози?

В днешни дни можете да намерите много информация за спортните залози. В интернет има много предприемчиви хора, които предлагат суперстратегии, уж позволяващи да се победи букмейкъра. Но не бързайте да се доверявате на тези предложения: уви, повечето от тях са обикновена финансова измама, от която няма да извлечете нищо.

Методи, които биха гарантирали 100% победа над букмейкърите, не съществуват. Ако ви обещават срещу заплащане да ви разкрият "тайните на букмейкърите", уредени мачове, безпогрешни прогнози или нещо подобно, значи ви мамят. Ако хората имаха възможност да научат подобна информация, със сигурност всички организатори на хазартни игри щяха да са фалирали.

На кои прогнози за футболни мачове да се доверим?

За тях също не бива да се доверявате на всеки. Особено, ако става въпрос за платена услуга. Някой с безпогрешна успеваемост няма нужда от вашите средства. Има много съмнителни лица, които наричат себе си анализатори. Случва се като доказателства да показват хартиени фишове и талони от онлайн букита. Всякакви документи и снимки, потвърждаващи залози, могат да бъдат фалшиви.

Това, което отличава реалните предвиждания от фалшивите, се изразява в няколко отчетливи характеристики. На първо място, никой няма да ви иска пари, за да ви дава на какво да залагате. Всеки един уважаващ себе си типстър предоставя анализи, а не просто хвърчащи твърдения. Трябва да може да видите как той е достигнал до този извод. Трябва да е показана статистика.  Трябва да е показана информацията, която засяга обсъждания изход. Трябва да можем свободно да видим предишните прогнози, за да можем да проверим дали и колко от тях са успешни. И чак тогава може да вложим доверието си. Но това не е достатъчно.

Ето какво трябва да правите в комбинация с прогнозите, за да имате успех.

Трябва да знаете, че никой, дори и най-добрият типстър, няма да може да ви предостави 100% успеваемост. Измамниците могат да бъдат много обаятелни и привидно авторитетни. Не съществува вселена, в която залозите ви на спортни събития винаги да бъдат печеливши.

Колкото и задълбочен да е анализът на статистиката и другите данни, колкото и правилни да изглеждат заключенията, не е възможно да се изключи възможността за грешка. Все пак мачовете са донякъде в контрола и на случайността. Понякога се случват неща, които просто е нереалистично да се предвидят.

С качествени прогнози обаче е напълно реалистично да стигнем до едни 75-80-85% успеваемост. При такива нива, дори коефициентите да не са кой знае колко високи, пак можем да сме на печалба в дългосрочен план. Независимо от единичните загуби, рискът е сведен до минимум и играчът все още е на печалба. Не търсим еднократен удар и забогатяване, а стабилно и целеустремено покачване на сумата в банката ни.

Опитните залагащи винаги разчитат повече на дългосрочната перспектива, отколкото на победите в краткосрочен план.

На няколко пъти споменаваме статистика и информация като цяло. Дори най-силно развитият нюх и познаването на играта до основи не са достатъчни за постигане на нужната успеваемост. Анализирането е задължителен елемент от процеса.

Винаги трябва да:

· Управляваме банката си разумно, с равни и не прекалено големи залози;

· Се придържаме към единични фишове и малки комбинации, никога в големи прави колонки;

· Да водим пълна отчетност на залозите си, за да правим анализи в последствие.

При изчисляването на размера на залозите е необходимо да разпределим бюджета си на 20-30 залога. Така загубите няма как да ни повлияят катастрофално и имаме достатъчно позиция за лавиране. При първия ни депозит, вероятно един залог ще е доста малък като сума и печалбите ще са символични. Търсим натрупване в дългосрочен план. С всеки спечелен залог банката ни нараства и може да бъде преизчислена.

Препоръчваме на начинаещите да избягват използването на системи с удвояване или каквото и да е прогресивно увеличаване на залога при загуба. Серии от загуби се случват. При правилно разпределение на сумата като горното, те не могат да ни провалят. При депозит от 30 лева, със залози от 1 лев, разполагаме с 30 възможности. При Мартингейл с начало 1 лев, при загубата на петия залог, вече нямаме нищо. И то рискувайки всичко, за печалба от 1 или 2 лева.

Коментари

Още от последните новини