Млади фотографи от цялата страна отбелязват Международния ден на Черно море

Млади фотографи от цялата страна отбелязват Международния ден на Черно море - E-Burgas.com

Над  70 млади фотографи от цялата страна - ученици от 5 до 12 клас,  участваха със свои творби в станалия вече традиционен национален конкурс "Морето не е за една ваканция",  който се организира от Центъра за подкрепа на личностното развитие, Община Бургас, МОН и Националния дворец на децата.

Журито от петима фотографи -  членове на Бургаската фотографска общност, отличи  най- добрите снимки. За тазгодишното издание на конкурса са изпратени 141 фотоса,    представящи  Черно море не само като любимо място за почивка на много хора, но и като богатство,  което трябва да бъде запазено  за бъдещите поколения.

Впечатляващи са фотографиите на бургаските ученици от ППМГ "Акад. Никола Обрешков", ПГЧЕ "В. Левски", СУ "Д. Чинтулов",  Търговската гимназия, Английската гимназия, ОУ "П. Р. Славейков".

Откриването на изложбата и връчването на наградите на отличените автори ще бъде на 31 октомври - Международен ден на Черно море, от 16:30 часа в Културен център "Морско казино" - зала "Г. Баев". Организаторите на конкурса се надяват изложбата да бъде посетена от гражданите и гостите на Бургас.

Галерия
Коментари

Още от последните новини