Млада майка обвини бившия си в отвличане и побой на 5-годишното им дете

Млада майка обвини бившия си в отвличане и побой на 5-годишното им дете - E-Burgas.com

Според бащата Ивайло Минов, майката на детето била агресивна, а той се опитвал да го предпази от нея

За съмнения за насилие над 5-годишното й дете Делина Григорова сигнализират от предаването "Здравей, България" по Нова ТВ, които са били потърсени от Делина Григорова от Черноморец. Майката твърди, че бащата на детето Ивайло Минов бие синът им. Бащата от своя страна обяснява обратното, че не той, а майката е агресивна. 

От няколко години двамата родители не могат да се разберат кой има право да гледа детето. Въпреки че съдът е дал родителските права на майката в момента момчето живее при баща си. Как се е стигнало до тук и защо не се изпълняват разпорежданията на съда? 

„Всичко започна на 18-и август, когато Ивайло Минов ни държа над 5 часа в една гора и където ме заплаши с убийство пред детето. Оттогава агресията започна да ескалира. Впоследствие той дори е ударил детето”, разказа Делина Григорова, майка на 5-годишното дете. 

Майката е извадила съдебно медицинско и е подала молба за съдебна ограничителна заповед. 

„Нарушавам тази съдебна заповед в името на доброто здравословно състояние на детето ми. Ще заведа дело срещу тази жена за отнемане на родителски права”, каза Ивайло Минов, баща на 5-годишното дете. 

Коментари

Още от последните новини