Млада бургазлийка не спря на знак "Стоп", читирима души пострадаха

Млада бургазлийка не спря на знак

Четирима души пострадаха при катастрофа в центъра на Бургас снощи, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал около 22.52 ч. на кръстовището на бургаските улици "Св.Св. Кирил и Методий" и "Цар Симеон". Причина за кататастрофата е 26-годишна бургазлийка с л.а. "БМВ 316", която не спира на знак "Стоп", отнема предимство и блъска л.а. "Ауди А6", управляван от 19-годишно момиче от Созопол. 

С първия автомобил се придвижвали още двама 19 годишни бургазлии, а с втория – две момчета / на 20 и 21 години/ и две момичета от Созопол / на 15 и 23 години, като непълнолетното момиче е сестра на водачката на л.а. «Ауди А 6»/.

От ПТП пострадали : водачката на л.а. "БМВ" / прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение с контузена глава и гръден кош, без опасност за живота/, нейните двама 19 годишни спътници / прегледани в УМБАЛ - Бургас и освободени за домашно лечение с контузени глава и крайници, без опасност за живота/, както и пътуващата в л.а. «Ауди» 23 годишна жена / прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение с контузия на гръдния кош, без опасност за живота/, 

Коментари

Още от последните новини