Мисис Бургас помага за лечението на деца в барокамера

Мисис Бургас помага за лечението на деца в барокамера - E-Burgas.com
Мисис Бургас Надя Недялкова Снимка Татяна БАЙКУШЕВА

Мисис Бургас Надя Недялкова и „Барокамера Бургас“ започват своя кампания за подпомагане на деца с редки заболявания. Красавицата е решила да инициира дарение, за да осигури средства за лечението на малчугани с аутизъм, забавяне в развитието,  детска церебрална парализа и синдром на Даун. Идеята за инициативата дошла, след като Надя е посетила бургаската „Окси клиник“, за да направи там поредица от общо укрепващи процедури в барокамера и разбрала, че в центъра се лекуват много малки пациенти с такива заболявания.

След разговор с екипа на „Барокамера Бургас“, най-красивата омъжена бургазлийка срещнала подкрепа за идеята си да се помогне, като се дарят процедури на нуждаещи се деца.

„Разбрах, че за голяма част от родителите е доста трудно да си позволят това лечение. Искам да помогна с каквото мога поне на някои от тях“, коментира решението си Надя Недялкова.

Кампанията на Мисис Бургас Надя Недялкова започва от 20.10.2017г. По нейно предложение, „Барокамера Бургас“ дарява петнадесет  процедури, които ще бъдат разпределени точно по пет броя на трима нуждаещи се. Печелившите пациенти  ще бъдат  изтеглени в томбола на 20.11.2017г. лично от красавицата. Желаещите да спечелят процедури  трябва  действително да се нуждаят от тях, да не са посещавали до момента „Барокамера Бургас“  и да пуснат своята заявка за участие в кампанията на електронната поща на Барокамера Бургас  ([email protected]) с кратко описание защо се налага да провеждат лечение.

Хипербарната оксигенация (ХБО) представлява терапия с кислород под повишено налягане. С много силен положителен ефект при деца с аутизъм, хиперактивност, забавяне в развитието, аграматичен говор, забавяне в речевото развитие, синдром на Даун.

Коментари

Още от последните новини