Мисис Бургас 2019 в подкрепа на танцова формация "Петлите"

Мисис Бургас 2019 в подкрепа на танцова формация

Тазгодишното издание на конкурса "Мисис Бургас"ще подкрепи талантливите деца от Танцова формация "Петлите" и спектакъла им "Легендата". Целта е да се съберат необходимите средства за предстоящ международен танцов фестивал , който ще се проведе през месец юни в Италия.

Спектакълът "Легендата" на Танцова формация "Петлите" ще се проведе на 12 март в залата на Бургаската опера. На него ще присъстват всички участнички в конкурса "Мисис Бургас" 2019.

До този момент над 20 красиви жени от Бургас и региона вече са заявили своето учатие.Дамите, които имат желание да се запишат за участие, имат възможност да го направят до края на месец февруари. Записването става на [email protected] или на страницата на конкурса във фейсбук.

В журито на конкурса ще влязат много известни личности от родния хай-лаиф, както и известни бъргаски общественици. В състава на комисията,която ще оценява дамите ще бъде и експерта по женска красота, младия и амбициозен бургаски лекар от дерматологичен център "Морабел"- д-р Мирослав Драголов, специалист-дерматолог.

Водеща на "Мисис Бъргас" 2019 ще бъде чаровната бъргаска телевизионна водвша Натали Аведисян. Организаторите обещават едно незабравимо преживяване, както за участничките, така и за гостите на събитието.  

Коментари

Още от последните новини