Мис България 2018 бе специален гост на „Годишни награди за пътна безопасност"

Мис България 2018 бе специален гост на „Годишни награди за пътна безопасност

Очарователната Теодора Мудева - Мис България 2018 г. бе специален гост на осмите "Годишни награди за пътна безопасност". Тази година те бяха  разпределени в шест категории, като красивата бургазлийка връчи наградите на победителите в категория "медии" на журналистите: Биляна Гавазова БТВ, Кирил Костадинов директор на БНР-Бургас и Росица Ташкова от lifestyle.bg.

Още при първите си изяви след като спечели престижното първо място в националния конкурс за красота, Теодора заяви желание да се включва и прокарва различни социални и обществени каузи. За красивата бургазлийка е от съществено значение да придаде един по-различен смисъл на завоюваната титла. Според нея правилния път за това е заявяването на съпричастност по теми от ежедневието, които вълнуват обществото и институциите, като войната по пътищата.

„Мисля, че все повече хора трябва да бъдат ангажирани с тема като тази, като освен медиите, институциите, различните асоциации и НПО, ангажимент трябва да иимат и разпознаваеми лица от арт средите и шоу бизнеса", е категорична Теодора Мудева.

Наред с наградените по време на официалната церемония на „Годишните награди за пътна безопасност" специални гости бяха зам.министрите на МВР  Красимир Ципов и Стефан Балабанов, този на транспорта Ангел Попов, като и директорът на Изпълнителна агенция Автомобилна администрация - Бойко Рановски. Събитието уважиха и много представители на различни институции и НПО.

Галерия
Коментари

Още от последните новини