Мащабна дезинфекция ще окъпе Кумлука в понеделник

Мащабна дезинфекция ще окъпе Кумлука в понеделник - E-Burgas.com

Общината продължава раздаването на диспенсъри в търговските обекти

Община Бургас продължава да изпълнява графика по обработка на улиците с дезинфектант, като в понеделник е предвидено да бъде извършена по-мащабна акция. Във вторник пък продължава обработката на улици в „Меден рудник“ и „Горно Езерово“, а в сряда – Равнец, „Рудник“ и „Черно море“.

Междувременно до този момент са поставени в различни търговски обекти 250 диспенсъра с дезинфектант.

Извършени са проверки съвместно от РЗИ – Бургас и полицията на три бургаски фирми дали се спазват мерките за безопасност. Проверяващите са установили, че противоепидемичните предписания се спазват и на служителите са осигурени предпазни средства.

Предстои да се изготви списък със свободните работни места в големите търговски обекти, което ще даде възможност за осигуряването на работа за незаети граждани.

Свързани статии
Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Поредна акция в Бургас, този път на прицел са лихварите 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000
Тагове
коронавирус кумлука гето
Коментари

Още от последните новини