Мъгла и ниска облачност до обяд край морето

Мъгла и ниска облачност до обяд край морето - E-Burgas.com

Над голяма част страната ще преобладава слънчево време днес, сочи прогнозата на БНТ. До обяд на места в равнините и низините ще бъде мъгливо или с ниска облачност. След обяд от запад облачността ще започне да се увеличава. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще са между 3° и 11°, а максималните - между 15° и 20°.

Преди обяд по Черноморието също ще има мъгла или ниска облачност. След обяд видимостта ще се подобри, а облачността ще се разкъса и намалее, но до вечерта от запад отново ще започне да се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 16°-17°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
Време
Коментари

Още от последните новини