Лошо посрещане провали Бургас 2007 срещу Славия

Лошо посрещане провали Бургас 2007 срещу Славия - E-Burgas.com

Лошо посрещане стана основна причина за загубата на Бургас 2007 от Славия с 0:3 /17:25, 18:25, 20:25/ в 6-ия кръг от първенството на Националната волейболна лига за жени. Домакините показаха проблясъци в отделни моменти от мача, но не успяваха да доведат успешните си точкови поредици до затваряне на гейм. Най-резултатно за бургазлийки игра капитанката Даниела Иванова с 11 точки.

„Посрещането е фундаментален елемент от волейболната игра, но ние допуснахме много брак. Момичетата не могат да си повярват. На тренировки правят толкова хубави неща, а като дойде мачът, все едно ги забравят”, коментира старши треньорът на Бургас 2007 Георги Делчев.

„Трябват ни поне две нови момичета с качества, с които да вдигнем нивото и да бъдем конкурентоспособни. Финансово обаче изнемогваме и ако положението не се промени, няма как да си позволим желаната селекция. Нещо повече- дори и продължаването на участието ни ще бъде под въпрос”, добави Делчев.

Във втория си сезон сред родния волейболен елит при жените Бургас 2007 инкасира серия от 6 поредни загуби. До края на годината на отбора остава гостуване на Раковски в Димитровград на 10 декември.

Коментари

Още от последните новини