„Лемън бокс“ вдъхновяват за летни удоволствия с концерт в Авиомузея

„Лемън бокс“ вдъхновяват за летни удоволствия с концерт в Авиомузея - E-Burgas.com

Група "Лемън бокс" е известна с приятната си и качествена музика, но и с необичайните концерти, които организира. Те ни канят точно на такова събитие на 30 май, сряда. С новия си концерт "Лемън бокс" ще затвърдят своя имидж на формация, която предлага микс от поп, фънк, джаз и блус, но заедно с това изследва нови музикални пространства.

Станимир, Зорница, Стефан, Мартин и Асен ни канят на 30 май в бургаския Авиомузей. Старите внушителни машини ще се превърнат в декор за музикално шоу, което наистина вдига във въздуха.

Концептуалните концерти на "Лемън бокс" имаха впечатляващо начало със събитието, което групата организира миналото лято на остров Света Анастасия. Тогава 300 души се насладиха на хубава музика в мистичната атмосфера на парченцето земя насред морето.

И този път ще е вълнуващо. За да се настроите за концерта, от групата препоръчват да дойдете час преди началото, в 19.00. Така ще имате време да разгледате музея и да изпробвате симулатора. После ще дойде ред на вдъхновението от музиката.

 

Група "Лемън бокс" е създадена преди две години, като в състава й влизат само бургаски музиканти, придобили популярност покрай други, обичани от публиката проекти. В групата са:

  • Станимир Димитров - китара ("Ди Фемъли")
  • Зорница Димитрова - вокал ("Ди Фемъли")
  • Стефан Германов - бас (Милена)
  • Мартин Профиров - барабани ("Силует", "ПИФ")
  • Асен Хайдутов - перкусии, синтезатори ("Леко" и много други проекти в Германия и България)

Концертът в Авиомузей - Бургас се организира с партньорството на Община Бургас и летищния оператор "Фрапорт". Вратите отварят в 19 ч., а началото е в 20 ч. Билети се продават на касата в Културен дом на нефтохимика. Цената е 12 лв. (с включена стойност за разглеждане на самолетите от експозицията на музея). За деца до 12 г. входът е безплатен.

 

 

Коментари

Още от последните новини