Кениецът от Финландия няма да играе за шампионите

Кениецът от Финландия няма да играе за шампионите - E-Burgas.com

Неприятностите за Нефтохимик 2010 (Бургас) преди старта на новия сезон в Суперлигата продължават. След като ръководството на тима от Бургас освободи руския диагонал Леван Каландазе, заради лоши резултати на медицинските тестове, празнотата на неговата позиция все още не е запълнена, съобщава Sportal.bg. Добрите изяви на посрещача Вячеслав Шарапович на поста диагонал на разпределителя успокояват треньора Найден Найденов, че все пак има изход от ситуацията, но все още се търси играч, който да заеме мястото на Каландадзе.

Преди броени дни от ръководството на тима обявиха, че са се разбрали с кенийския волейболист Майкъл Хемос, който трябваше да пристигне в България вчера. В последния момент виза обърка сметките на диагонала, който за последно се подвизаваше във финландското първенство.

„Той няма да бъде част от нашия отбор, защото не може да се реши проблемът с влизането му в България. Има проблем с визата, която му е издадена. Преговаряме с друг играч на тази позиция, който е украинец. Засега не искам да издавам повече, за да не се обърка нещо. Надявам се до 10 дни всичко вече да е уредено”, коментира спортният директор на Нефтохимик 2010 Теодор Салпаров. 

Коментари

Още от последните новини