Кампанията „От мама за мама“ отново помогна на семейства в риск

Кампанията „От мама за мама“ отново помогна на семейства в риск - E-Burgas.com

За трета поредна година бургаските родители доказаха колко големи сърца имат и помогнаха на десетки семейства в нужда от техния град. Поводът е съвместната благотворителна инициатива "От мама за мама" на специализираното изложение за детски стоки и услуги -  "Бебе Зона" и Община Бургас.

Целта на кампанията е да бъдат подпомогнати семейства с малки деца в неравностойно положение. Дарения под формата на стоки от първа необходимост се събираха на специално обособен пункт на територия на изложението в Експозиционен център "Флора".

Освен бургаските семейства в дарителската кампания се включиха майки и от цялата страна. Десетки дрешки, пособия за хранене, памперси и адаптирани млека бяха предварително комплектовани и предоставени на Центъра за обществена подкрепа към Община Бургас, където бяха раздадени на семейства в нужда. Няколко семейства си тръгнаха и с детски колички, шезлонги и столчета за хранене.

"Изказвам огромни благодарности и на Община Бургас и в частност на Мария Атанасова и целия екип от Центъра за обществена подкрепа за съдействието, което ни оказват за трета поредна година. Но най-големите благодарности са за големите сърца на бургаските майки - без тях тази кампания нямаше да съществува и да помага на толкова много нуждаещи се семейства" - това заяви Кристина Иванова организатор на кампанията.

Организаторите напомнят, че ако не сте успели да се включите в кампанията, все още може да занесете своите дарения на семействата в риск на адрес ул. "Дрин" №9 - Център за обществена подкрепа.

Междувременно изложението "Бебе зона" успя да затвърди позициите си на най-мащабното специализирано търговско изложение за бременни и семейства с малки деца извън столицата. То даде възможност на хиляди бургаски родители да направят най-добрия и информиран избор за своите деца.

Галерия
Коментари