Кампанията "Аз и ти заедно" помага на две бездетни семейства

Кампанията

Кампанията е в партньорство с Фондация "Искам бебе"

Две семейства от Бургаски регион ще имат възможност да бъдат подпомогнати със средства в опитите си да създадат нов живот. Това ще се случи благодарение на кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ на Триа Сити Център и фондация „Искам бебе“, които осигуряват два ваучера по 5 хил. лв. Кампанията стартира на 13 септември и е изцяло в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми.

Инициативата е под мотото „За повече детски усмивки“ и  продължи 9 месеца. Средствата се събраха, чрез продажбата на специално обозначени с етикет стоки в магазините и заведенията на територията на търговския център. 20 % от стойността на стоките е дарена за каузата.

Двойките, които са кандидатствали за финансова подкрепа чрез кампанията, ще бъдат изтеглени на случаен принцип в присъствието на нотариус, представител на „Искам бебе“ и представител на Триа Сити Център на 7 юли.

Кандидатстването стартира днес и ще продължи до 1 юли.

Двойките имат право сами да изберат лечебното заведение, в което да бъдат извършени процедурите, в срок от 6 месеца от момента, в който бъдат изтеглени, обясниха от Фондацията.

“Аз и Ти ЗаЕдно” се осъществява с подкрепата на МБАЛ Бургас и в частност звеното по асистирана репродукция.

 

Коментари

Още от последните новини