"Какъв трябва да бъде Бургас"?", пита бургазлии ДБГ в предизборната си шатра

Нашата листа е една от последните надежди на бургазлии, за да могат те да имат по-висок стандарт на живот и да се чувстват равни, каза кандидатът за кмет и водач на листата на ДБГ Живко Табаков

„Движение България на гражданите” откри предизборната си шатра, с което даде официален старт на кампанията си за местните избори в града ни. Тя се намира на улица „Богориди”, в близост до Часовника, и там всеки желаещ ще може да се запознае с програмата на кандидата за кмет Живко Табаков и 39-те точки, които ще променят живота на бургазлии в рамките на 3 години. На място жителите на община Бургас ще могат да напишат своите предложения и за това „Какъв трябва да бъде Бургас?” с писма в бутилки и да ги поставят в специален аквариум. На събитието днес присъстваха и голяма част от лицата в листата на Табаков за Общински съвет.

„Това е много специален ден за нас. Увереността ни идва от това, че нашата листа е една от последните надежди на бургазлии, за да могат те да имат по-висок стандарт на живот и да се чувстват равни. Първи се представих като кандидат за кмет, първи представихме предизборната си програма и първи излязохме на улицата. Първи сме, защото се чувстваме уверени, че зад всяко едно наше предложение стои експертността на нашата листа”, каза Живко Табаков.

Кандидатът за кмет призова бургазлии да посетят шатрата и офисите на ДБГ, където ще могат да говорят лично с него и кандидатите му за общински съветници, както и да дадат своите предложения за развитието на града ни.

„Аквариумът с желанията на бургазлии е продължение на нашата кампания и срещи със съгражданите ни през последните 3 месеца. Призовавам бургазлии да гласуват, защото само така ще бъдат сигурни, че този глас няма да бъде взет от някой друг. Ще бъдем щастливи, ако те припознаят нас на 27 октомври”, коментира от своя страна вторият в листата на ДБГ Стоян Грозев.

Коментари

Още от последните новини