Как да печелим колкото искаме разкриват на семинар в Бургас

Как да печелим колкото искаме разкриват на семинар в Бургас - E-Burgas.com

Еднодневен семинар, организиран от Академията за електронната търговия, ще се проведе в Бургас тази неделя. Всеки, който иска да започне да печели от своя онлайн магазин, може да се запише още днес на семинара “Финансова култура за онлайн търговци”.
 
ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:
 
Лекция 1: Как да планираме успеха:
- 3-те основни бизнес модела за онлайн търговия;
- Как да си поставяме финансови цели;
- Как да постигаме финансови цели;
 
Лекция 2: Как да инвестираме разумно:
- Колко струва създаването на онлайн магазин;
- Как да имаме ефективни продажби;
- Как да имаме ефективна реклама;
 
Лекция 3: Как да печелим колкото искаме:
- Разликата между лични и фирмени финанси;
- Краткосрочните и дългосрочните пари и каква им е функцията;
- Изготвяне на статистическа таблица за повишаване на продажбите;
 
За лектора:
Ангел Тодоров е експерт по социална комуникация и дългогодишен консултант на различни международни и български бизнеси във връзка с развитието им в социалните мрежи като Harley-Davidson, MINI Cooper, Wienerberger, Еконт, Volvo Trucks, Fresh Bar и много други. Съосновател е на няколко онлайн магазина и Интернет медии. Участвал е като експерт в успешното развитие в Интернет на над 100 български бизнеса.
 
Ангел е автор на книгата "Фейсбук щастие", в която дава практически методи как всеки човек да използва социалните мрежи така, че да бъде по-щастлив в живота. Вярва, че най-важните качества в живота на един човек са да бъде смел и да се научи да споделя. Мечтае да създаде социална мрежа, която да помага на хората да постигат финансова независимост. 
 
Понастоящем е изпълнителен директор на дигитална агенция "Онесто" и консултант към Академия за управление на лични финанси "Тогедър".

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията:http://ecommercebg.com/event.php?id=25
 
За eCommerce Academy:
 
eCommerce Academy е проект, създаден в началото на 2016г. от Никола Илчев - Key project мениджър в Екома Биз. Академията цели да обедини и сближи всички хора, имащи интерес в сферата на електронната търговия в България. Нашата мисия е да създадем общество от дейни и амбициозни eCommerce специалисти и фенове. За повишаването на техните професионални и лични качества, ще организираме периодични семинари, лекции, работилници и работни срещи с видни специалисти в следните области — онлайн маркетинг, SEO, социални мрежи, продуктова фотография, спедиция и логистика, дизайн и опаковки на продукти, нормативна и законова уредба, финансови и платежни инструменти, системи за управление на бизнеса и много други.
 

Коментари

Още от последните новини